Solpaket proffs 500W 230V - för aktiv användning och lång livslängd - inkl batteri, regulator, växelriktare
Solpaket proffs 500W 230V - för aktiv användning och lång livslängd - inkl batteri, regulator, växelriktare

Solpaket proffs 500W 230V - för aktiv användning och lång livslängd - inkl batteri, regulator, växelriktare

Har inget omdömen ännu Skriv en recension
15.421 kr
Exkl.moms: 12.337 kr
Art.nr: 230-500-p
  • Free delivery

  • Money back guarantee

Solpaket proffs är ett paket med högkvalitativa och långlivade produkter, perfekt för dej som använder systemet ofta och vill att det ska hålla länge!

Paketet innehåller allt du behöver för att komma igång med solelsproduktion i sommarstugan. Kablar ingår och är förberedda så långt det går, -från solpanelerna till regulatorn och vidare till batterierna och inverter.
Victronprodukterna är kända för sin kvalitet och batterierna har en beräknad livslängd på minst 10 år och ett outstanding antal cykler, hela 2500st vid 50%DOD.

Det finns två paket att välja mellan.

Lilla proffset - med 200Ah batteri, för dig som stannar 3-4 dagar och inte har några större förbrukare. Du klarar dig med några lampor, TV, ladda mobilen,
Stora proffset - med 400Ah batteri, för dig som gärna stannar en vecka och ha tillgång till belysning och TV, ladda mobilen och dator. Kan även driva en liten strömsnål 12/24V kyl i någon dag.

Tillval:
- Vi erbjuder tre sorters monteringskit beroende på vilket underlag du vill montera solpanelen på - tegeltak, plåttak eller husbil/båt. Valet dyker upp då du klickar på knappen "Lägg i kundvagn".
- Vi kan byta ut säkringen som ingår på kablar till paneler och till batteri till en automatsäkring med manuell återställning. Ger möjlighet att bryta strömmen i kretsen vid behov utan att behöva koppla bort kablar eller dra ur säkringar.

Tips1: Kom ihåg att ha koll på batterierna tills du lärt dig hur din förbrukning ser ut, vad du kan använda och hur länge. Genom att ha koll på din förbrukning och aldrig dra ur batterierna mer än 50%, ser du till att dom mår bra och kan tjäna dig lääääänge :)
Tips2: Vill du göra dina egna inställningar på växelriktaren, ha koll på förbrukningen osv så köp till en Dongel eller USB-kabel. (regulatorn har inbyggd bluetooth)

För mer information kring produkerna, klicka på respektive produkt i paketet :)

Skriv en recension