Om oss

Solorder.se - Solpaneler och systemlösningar för Ditt off-grid leverne!

Solorder.se startades 2014 i ett garage i Älvdalen och har utvecklats mot att tillgodose behovet av en mindre leverantör av solpaneler och tillhörande system på marknaden. Vi hjälper alltså dej som vill leva där det inte finns elnät att tillgå, så kallat off-grid.

Vårt lager ligger idag i Borlänge och dit är du även välkommen att boka tid för att hämta beställda varor eller för att kika på produkter och diskutera lösningar.
Vi älskar vårt jobb och gör vårt yttersta för att tillgodose just dina behov för din sommartuga, husbil, husvagn och båt. Vi utökar både lager och kunskapsbank med produkter efter dina behov, så är det något du saknar hoppas vi du vill höra av dej.

Vi finns här för att hjälpa dej - Hos oss på Solorder.se hoppas vi du hittar det du behöver för att kunna njuta av din fritid, såsom Du vill ha den!

Vi som driver Solorder är:
 

Jannika Persson

Solorders allt-i-allo. Byggingenjör i botten och jobbar med utveckling, inköp och marknadsföring samt tar hand om er via e-post när ni hör av er till oss. Det är även jag som ser till att er order blir skickad ifrån oss i tid.

Joakim Andersson

Solorders IT-kille. Jobbat med e-handelsdrift och utveckling i över 15 år. När det ska läggas till saker, det blir problem på sidan, eller med några integrerade system är det mig man tar kontakt med.

Henrik Lindh

Är Solorders energiingenjör och har arbetat i energibranschen ett trettiotal år, bland annat som elektriker. Han har grym koll på system och elen, och är den vi vänder oss till för svar på klurigare frågor.

Roxy the Cat

Sällskapssjuk och social katta som gärna lägger sig i och hjälper till som socialt stöd vid paketering av era ordrar. Kan lämna ett bitmärke eller tassavtryck på någon kartong då och då för att visa sin behjälplighet. Mycket uppskattad medarbetare och bra på att se till att vi andra tar en paus i arbetet när det behövs.

Solorder AB

Faluvägen 39
78473 Borlänge

Org: 559001-1481