Om oss

Solorder.se - Solceller, solpaneler och solsystem

Solorder.se startades 2014 och har utvecklats mot att tillgodose behoven av en mindre leverantör av solpaneler och system på marknaden. En leverantör som där det inte finns elnät att tillgå, så kallat off-grid.
Vi gör vårt yttersta för att tillgodose just dina behov för din sommartuga, husbil, husvagn och båt. Vi utökar vårt lager med produkter efter dina behov, så är det något du saknar hoppas vi du vill höra av dej.

Hos oss på Solorder.se kan du köpa det du behöver för att kunna njuta av din fritid, såsom Du vill ha den!

Vi som driver Solorder är:

Johan Rehnström Joakim Andersson
   
Solorders allt-i-allo. Jobbar med utveckling, marknadsföring samt tar hand om er via e-post när ni hör av er till oss. Det är även jag som ser till att er order blir skickad ifrån oss i tid. Solorders IT-kille. Jobbat med e-handelsdrift och utveckling i över 10 år. När det ska läggas till saker, det blir problem på sidan, eller med några integrerade system är det mig man tar kontakt med.
   
   
   
Henrik Lindh Jannika Persson
   
 
   
Är solorders energiingenjör jobbat i energibranschen i trettiotal år bland annat som elektriker Har grym koll på system och elen.  Solorders Administratör och Byggingenjör. Du träffar henne i mailen, eller telefon när du har frågor runt byggnation, fästen eller anläggningar.

 

Solorder AB

Faluvägen 39
78473 Borlänge

Org: 559001-1481