Om oss

Solorder.se - Solceller, solpaneler och solsystem

Vi brinner för förnybara energisystem och energilösningar. Energikostnaderna har under de senare åren ökat starkt, och så kommer det att fortsätta. Vi gillar inte denna utveckling!

Solorder.se lämnar konkreta förslag hur du kan sänka dina kostnader för din energiförbrukning och samtidigt skona miljön. Varför ska pengarna gå till energibolagen? Varför ska inte de pengarna stanna i dina fickor?

Hos oss på Solorder.se kan ni därför köpa allting inom förnybar energi!

Vi som driver Solorder är:

Johan Rehnström Joakim Andersson
   
Solorders allt-i-allo. Jobbar med utveckling, marknadsföring samt tar hand om er via e-post när ni hör av er till oss. Det är även jag som ser till att er order blir skickad ifrån oss i tid. Solorders IT-kille. Jobbat med e-handelsdrift och utveckling i över 10 år. När det ska läggas till saker, det blir problem på sidan, eller med några integrerade system är det mig man tar kontakt med.
   
   
   
Henrik Lindh Mattias Lindh
   
   
Är solorders energiingenjör jobbat i energibranschen i trettiotal år bland annat som elektriker, det är mig ni möter när ni ringer till oss och har frågor och funderingar. 

Solorders elektroingenjör. Efter examen från Chalmers har han utvecklat testverktyg för tåg på Bombardier och är nu utvecklingskonsult på Sweco Elektronik vid sidan av uppdragen från Solorder.

 

Solorder AB

Industrivägen 7
79631 Älvdalen

Org: 559001-1481