Solpaket nödel - Medium - 230V 600W 100Ah

Solpaket nödel - Medium - 230V 600W 100Ah

Har inget omdömen ännu Skriv en recension
7.485 kr
Exkl.moms: 5.988 kr
Art.nr: Krisp-M
  • Free delivery

  • Money back guarantee

Solpaket med nödel 230V / 600W för tillfällen när elnätet inte är tillgängligt, tex efter en storm, i sommarstugan eller på semestern.

Innehåller allt du behöver för direkt tillgång till hushållsel, 230V.

Bärbar och ihopvikar solpanel med regulator, rejäl ram med stödben och krokodilklämmor för enkel laddning av batteriet, och en växelriktare/omvandlare/inverter 600W för att få ut (220V) 230V till ett vanligt uttag.

Viktigt! Se till att underhållsladda batteriet några gånger/år om du inte alltid har det inkopplat till solpanelerna för underhållsladdning. 
Då är det laddat och du har kapacitet när det väl behövs, det är bra batterivård och batteriet det kommer tacka dig genom att hålla många långa år. (OBS: Batteriet kan förstöras vid total urladdning)

Med växelriktaren och batterikapaciteten kan man ladda mobil, laptop, radio, och ha någon lampa igång ca 6-8 timmar. Enkelt utbyggbart med ett extra batteri ifall man vill ha mer kapacitet.

Växelriktaren gör det även möjligt att hålla igång en redan uppstartad, nyare kyl eller frys, beroende på dess förbrukning när kompressorn går. 
Om du även vill kunna ha lite andra saker igång, kan det vara värt att kika på Solpaket nödel L, som har större batteri och större växelriktare. 

Detta ingår i paketet:

  • 160W vikbar solpanel med regulator 10A /12 V och 3meter kabel med krokodilklämmor
  • 100Ah batteri
  • 600W /12V växelriktare

För extra kapacitet kan du enkelt lägga till ett extra batteri när du lagt paketet i kundvagnen. Alternativt byta ut batteriet mot ett större, 200Ah (60kg).

Skriv en recension