Sunny Tripower 6.0

Sunny Tripower 6.0

Har inget omdömen ännu Skriv en recension
17.499 kr
Exkl.moms: 13.999 kr
Art.nr: Sunny Tripower 6.0
Tillgänglighet: I lager
Köp
 • Free delivery

 • Money back guarantee

Sunny Tripower 3.0-6.0 gör PV-system i privata hushåll särskilt kraftfulla. Den kombinerar toppomriktarens prestanda med maximal lätthet och komfort för sina användare. Med integrerade tjänster och skugglösningar kan den möta alla utmaningar som finns på tak. Sunny Tripower garanterar pålitligt maximala solutbyten och minskar elkostnaderna.

Snabb och enkel att installera

Med en vikt på endast 17 kg kan denna trefasiga Sunny Tripower installeras snabbt när man tar upp minimalt utrymme. Sunny Tripower kan driftsättas snabbt via smartphone eller surfplatta tack vare det integrerade webgränssnittet.

 • En person kan själv installera växelriktaren tack vare sin låga vikt på 17 kg
 • Kompakt design innebär minimikrav på utrymmet
 • 100% plug and play-installation

Intelligent Solar Power Generation

Sunny Tripower har allt med etablerade produktfunktioner som OptiTrac Global Peak och SMA Smart Connected som nu kompletteras med integrerad TS4-R-kommunikation för moduloptimering. Tack vare detta är inte en skugga på modulen något problem. OptiTrac Global Peak integrerat skugghanteringssystem säkerställer maximala utbyten i lätt skugga. För stora mängder skugga eller komplexa takkonstruktioner kan TS4-R-moduloptimeringarna enkelt och selektivt installeras för maximala utbyten.

Den fria SMA Smart Connected-tjänsten analyserar omvandlaren, informerar omedelbart installatören om oegentligheter och erbjuder rekommenderade lösningar för att säkerställa maximal systemtillgänglighet. Operatörer och installatörer kan hela tiden hålla koll på systemet via SMA-övervakningsportalerna. Tack vare TS4-R-moduloptimeraren är det även möjligt att övervaka varje modul på begäran.

 • Integrerad SMA Smart Connected-tjänst
 • Integrerad nyanshantering med OptiTrac Global Peak och TS4-R kommunikation
 • Gratis övervakning via Sunny Portal och Sunny Places
 • Dynamisk aktiv effektbegränsning

Flexibelt utbyggbar när som helst

Med Sunny Tripower är PV-systemoperatörer och installatörer alltid uppdaterade. Om större användning av solenergi görs i ditt eget hem, kan intelligenta energihanteringssystem och SMA-lagringslösningar när som helst läggas till system med Sunny Tripower.

 • Automatiska uppdateringar för enheten
 • Intelligenta energihanterings- och lagringslösningar kan läggas till när som helst
 • Kan kombineras med TS4-R-komponenter för moduloptimering

Investeringsskydd ingår

Med SMA Smart Connected är SMA den första tillverkaren som erbjuder gratis och automatisk inverterövervakning som hjälper installatörer att ge kunderna en snabb och målinriktad service. Om en inverter misslyckas uppger SMA proaktivt PV-systemets ägare och installatören. På så sätt drar PV-systemägare och installatörer nytta av minimerad diagnos och driftstopp. Om det är nödvändigt att byta omriktaren, skickar SMA en ersättningsenhet snabbt och kostnadsfritt.

Skriv en recension