FYND - SRNE SR-ML2430 MPPT Regulator 30A
FYND - SRNE SR-ML2430 MPPT Regulator 30A

FYND - SRNE SR-ML2430 MPPT Regulator 30A

Har inget omdömen ännu Skriv en recension

 Produkt PDF
1.975 kr 1.580 kr
Exkl.moms: 1.264 kr

Du sparar 395 kr

Art.nr: SR-ML2430
Tillgänglighet: I lager
Köp
  • Free delivery

  • Money back guarantee

Solcellsregulator SR-ML2430 i fint skick.

Returex. Testad och fungerar fint. Ett års garanti.

SR-ML2430

SR-ML2430. Med en ingångseffekt på 400Wp/12V till 800Wp/24V passar denna regulator väl till solpaneler till stugor.

MPPT

Inbyggd Maximum Power Point Tracker med double crest teknik som gör att regulatorn letar efter solpanelens effekttopp. Detta gör den 15% - 20% effektivare än regulatorer med PWM teknik.

Double crest teknik

Double crest är en teknik som gör att man kan utnyttja solpanerlernas fulla kraft även då solpanelerna är under skugga. Då en sträng med solpaneler blir delvis skuggade får solcellssystemet två stycken effekttoppar, en vanlig MPPT regulator kommer då att försöka kalibrera in sig efter en effekttopp, men den kan inte veta om det är den högsta effekttoppen! Med hjälp av double crest teknik kommer regulatorn att leta efter alla effekttoppar och välja den effekttopp som är högst!

Batteritemperaturövervakning

Vi skickar med en temperaturkabel som du fäster på batteriet, detta gör att regulatorn känner av vilken temperatur batteriet har och kommer att anpassa sin ström efter detta. Vilket ökar batteriets livslängd!

Enkel felsökning

Om regulatorn känner att någonting i systemet är felaktigt, exempelvis att en kabel sitter löst, kommer den att visa en felkod på displayen. Du kan då enkelt kolla upp vad felkoden betyder och prova den rekommenderade lösningen som databladet ger!

Se PDF för användarmanual

3 års garanti.

Rekomenderad säkring: Batteri 30A, Last 20A

Skriv en recension